A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Éremtartók

Egyedi éremtartók széles választékban 

Álmodd meg mi megvalósítjuk az elképzeléseidet. Legyen az futás, spartan race, ocr, kajak, kenu, úszás, torna, gimnasztika, íjászat, evezés, terep futás, lovaglás, cross country, running, box, darts, billiárd vagy akár egy teljesen más sport mi megtervezzük álmaid éremtartóját. Az egyediség és a minőség egyet jelent a fém fali éremtartóval. Az exkluzív design és a tartós anyagminőség garanciát ad arra, hogy érméid megőrzése hosszú éveken át tökéletes legyen. Az éremtartó nem csak a kiállításodat emeli, hanem büszkeséget is sugároz. Ha már unod a puszta érmegyűjtést, és egy kis stílust csempésznél az életedbe, akkor jöhetnek az egyedi sport éremtartók! Hát nem kész öröm, amikor az eddig csak kupacokban heverő érméid most már egy stílusos, egyedi éremtartón pompáznak? Mutasd be az érmeidet stílusosan!

Gyerekek, mit jelent számunkra a sport? A versenyt, a küzdelmet, az egészséget, a boldogságot? Vagy csak azt, hogy valami testmozgást csinálunk? Bármilyen formában is szeretjük űzni, az biztos, hogy egy érem nyerni mindig jó érzés. De mi van azután, hogy megkapjuk az érmet? Hova tesszük? Hány érmet rakosgatunk egymásra, mire rájövünk, hogy valami tartóra lenne szükségünk? Az egyedi sport éremtartók erre a problémára kínálnak megoldást!


Az Egyedi Sport Éremtartók - Nem Csak a Nyerteseknek Valók!