Alább találhatók a felmerülő kérdések és válaszok

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, akkor ne habozz írj nekünk email-t vagy akár telefonon is állunk a rendelkezésedre, az alábbi elérhetőségünk bármelyikén

Milyen színűek a termékek?

Két anyagunk van a hagyományos hidegen hengerelt acél lemez – S355 -, mely alapozás és festés nélkül nem áll ellen a nedvességnek, ezért festjük őket melyek alapból FEKETE színt kapnak, persze ettől eltérő is lehet, de ezt jelezzétek nekünk megrendelésnél, a megjegyzés mezőbe.
Másik anyagunk a rozsdamentes acél – 1,4301 – melyet akár festés nélkül kültéri dekorációra is kérhettek, ezek alapból polírozottak, de színre fújást is lehet választani.

Hogy adhatom le az egyedi igényemet?

Erre több lehetőséged is van 

  • kapcsolatba lépsz velünk valamelyik elérhetőségünkön
  • megrendeled a neked tetsző terméket és az adatok megadása oldalon lehetőség van a megjegyzés mezőben jelezni az igényedet vagy akár saját képet is tölthetsz fel
Szállítás

Szállításra a Fürgefutár.hu Kft. business szolgáltatását használjuk melynek a díja 2000 – 2500 ft. Előnye: nyomonkövethetőség, 0-24-es ügyfélszolgálat, gyors kiszállítási idő (1-2 munkanap), és reggel értesítés sms-ben az aznapi szállítási időintervallumról

Mi szól mellettünk?
  • 100% Magyar termék, magyar tervezés és kivitelezés
  • A kivitelezés bármely fázisában feltudod velünk venni a kapcsolatot
  • Folyamatosan bűvülő palettával várunk webshopunkban, vagy kitelepüléseink során!
Személyes átvétel lehetséges-e?

Persze. Személyes átvételre is van lehetőség Budapesten, Miskolcon vagy esetleg Sajószentpéteren, ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot, személyes egyeztetés végett. Természetesen ebben az esetben nincs postaköltség.

Mikor kapom meg az éremtartót?

A megredelést követően 2-3 héten belül kapod kézhez az éremtartót. Azért ilyen nagy a szállítási idő, mert raktáron nincs egy termék se, mindegyiket a megrendelést követően kezdjük el legyártani. Ezután pedig vannak még vele teendők, ezért mondjuk a 2-3 hetet, mert kevesebb lehet, de több nem.

Hol tudom megadni az egyedi igényemet?

Ezt jelezheted megrendelésnél is, ha a minta megfelelő csak módosítani kellene rajta, ilyenkor megjegyzés rovatba tudod ezt jelezni, vagy ha ezt kihagyod, de kérdéses az adott minta akkor keresünk Téged. A másik lehetőség, hogy  üzenetet írsz nekünk a weboldalon keresztül vagy akár Facebook-on is elérsz minket.

Van lehetőség olyan mintát választani ami nincs a webshopban?

Természetesen! Sőt szeretjük is, ha kihívás elé állítotok. Van lehetőség, hogy egyedi képedet/design tervedet elküld nekünk emailben vagy valamelyik elérhetőségünkön keresztül felveszed velünk a kapcsolatot.

Rendelés leadása után mi történik?

Ez attól függ, hogy kész mintát rendelsz-e. Ebben az esetben a megrendeléstől számított 2-3 héten belül kézhez kapod az egyedi fém lakás dekor képedet. A másik esetben, ha egyedi mintát kérsz, annyival hosszabb a folyamat, hogy 2-3 nap amíg ezt megtervezem és leegyeztetjük, hogy minden a neked megfelelő stílusban legyen, majd indul a gyártás, minőség ellenőrzés és a szállítás.

Hogyan tudok fizetni?

Történhet banki átutalással, személyesen, készpénzben vagy utánvét is lehetséges. Ennek kiválasztása a megrendelési folyamat végén lehetséges. (számlaszámunk az elektronikus számlán lesz látható), de ide is kitesszük:

éremtartó fali dekoráció bankkártyás fizetés

éremtartó fali dekoráció bankkártyás fizetés

11600006-00000000-93872841

Garancia

Amennyiben a szállított terméked sérült, vagy nem felel meg az igényeidnek, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és vagy teljes visszafizetést kérhetsz vagy ha “csak” javítható (festés) sérülés van rajta akkor részben visszafizetést kérhetsz.

Hány érem fér a tartóra?

Ez attól függ, hogy az éremszalagok szélessége mekkora. Mi a férőhelyet egy 3.2 cm széles szalaghoz szoktuk számítani, ami a szélesebbek közé tartozik.

Mekkora éremtartót/lakásdekort kérhetek?

Eddigi dekor termékeink: kulcstartótól az 1 nm méretű acél faliképig készültek. Sőt ettől még nagyobbat is tudunk.
Éremtartóink 10 cm – 150 cm-ig készültek, férőhely szempontból pedig 5 – 180-ig terveztünk már

Minden megrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló email-t, ha pedig jelezted egyedi igényedet, akkor felvesszük veled a kapcsolatot, fizetned pedig elég akkor amikor a terméket már a kezedhez kaptad, majd a billingo rendszeren keresztül kiállítunk neked egy elektronikus számlát. Melyet fizethetsz készpénzben személyesen Budapesten vagy Miskolcon, de választhatsz banki átutalást is vagy akár utánvétet is.

100%

Egyediség

Ügyfeleink elégedettsége nagyon fontos számunkra, így mindent megteszünk, hogy az egyedi igényeket kielégítsük.