A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Éremtartók két kerékhez

Biciklis, triatlonos, motoros éremtartók

Most egy nagyon izgalmas terméket hoztunk. Az Éremtartók két kerekű sportokhoz nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője lehet bármilyen szobának.

Ha szereted a két vagy több kerekű sportokat, mint például a kerékpározást, a gördeszkázást, a görkorcsolyázást, vagy a rollerezést, akkor tudod, mennyi időt és energiát fordítasz a sportra. Éppen ezért fontos, hogy gondoskodj az érmek biztonságos tárolásáról és megőrzéséről. Az éremtartók két kerekű sportokhoz kiváló megoldást nyújtanak erre a problémára.

Éremtartók kerekes sportokhoz: Hozz ki többet magadból

Az éremtartók kerekes sportokhoz olyan alapvető tartozékok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Ezek a különleges eszközök és felszerelések nem csak a teljesítményünket növelik, hanem biztonságot és kényelmet is nyújtanak. Ha szenvedélyesen űzöd a kerekes sportokat, akkor tudnod kell, hogy az éremtartók nem csupán díszítőelemek, hanem fontos eszközök, amelyek segítenek a versenyeken és edzéseken is kiemelkedő eredményeket elérni.


10termék 110

Biciklis neves éremtartó

18 900 Ft

Balaton bicó éremtartó

18 900 Ft

Cycle cross éremtartó V forma

18 900 Ft

Túrázós és bicós éremtartó

19 900 Ft

Trekking sport éremtartó

18 900 Ft

Az Éremtartók két kerekű sportokhoz számos előnnyel járnak, beleértve az alábbiakat:

  1. Tartós anyagok és kiváló minőség
  • Az érméket tartó termékek erős anyagból készültek, így biztosak lehetünk benne, hogy tartósak és hosszú élettartamúak lesznek.
  • A kiváló minőségű anyagok és az alapos gyártási folyamat garantálja, hogy az érmék mindig biztonságban lesznek és nem fognak megsérülni.
  1. Stílusos és trendi design
  • Az éremtartók  különleges designnal rendelkeznek, amelyek bármilyen sportolói vagy edzőtermi szettet fel tudnak dobni.
  • Az elegáns megjelenés és a modern színek megkülönböztetik ezeket a tartókat a hagyományos érmétartóktól.
  1. Könnyű használat és praktikusság
  • Az érmétartók egyszerűen használhatóak és praktikusak, így minden sportoló könnyedén használhatja őket.