Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy 2023 Karácsonyra már sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

TECHNIKAI OKOK MIATT

A következőkben beérkező rendeléseket, csak január közepén tudjuk teljesíteni!

Állatos éremtartók

Személyre szabott állatos éremtartó, egyedi éremtartó tervezés

Éremtartó neked és a kiskedvencednek: Így tarthatod rendben a kitüntetéseidet és az állatod érmeit

Az állatos sport éremtartók nagyszerű választás, ha szereted az állatokat és a sportot. Az érmeid mostantól nem csak azért lesznek különlegesek, mert nagy teljesítményt jelentenek, hanem azért is, mert egy kis vidámságot és személyiséget is hoznak az életedbe.

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót?


19termék

Kutyával futók éremtartója

21 900 Ft

Lovas éremtartó a saját neveddel

18 900 Ft

Lovas éremtartó a neveitekkel

18 900 Ft

4 sportos éremtartó

19 900 Ft
 

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót? Az egyedi éremtartók segítségével megóvhatjuk az érmeinket a karcolásoktól és az elvesztéstől, miközben még egy kis vidámságot is hozzáadunk az életünkbe.

Az egyedi állatos éremtartók remek ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak, kollégáknak és még sok más embernek. Az éremtartók megvásárolhatók online és bolti kiskereskedésekben is, így bármikor könnyedén megszerezhetjük őket.

Az érmék összegyűjtése valódi szenvedély, legyen az bármilyen sport tevékenység egyedül vagy az állat társaddal. Azonban, amikor egyre több és több érmet nyertek, azok elkezdenek összegyűlni és szétszóródni a lakásban. 

Az éremakasztó egy gyönyörű és praktikus megoldás az érmék rendszerezésére. Az "Éremtartó neked és a kiskedvencednek" rendszer biztosítja, hogy az érméid biztonságosan és rendezetten legyenek tárolva. 

Az "Éremtartó neked és a kiskedvencednek" használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Először is, válaszd ki a megfelelő falat az érméid számára. Az érmefalak számos különböző méretben és stílusban kaphatók, így könnyen megtalálhatod azt, ami leginkább megfelel az igényeidnek és az otthonod díszítésének. Na meg persze illeszkedik a kedvencedhez is :)